V prosinci máme v sobotu otevřeno již od 11:30
Vzhledem k velkému zájmu jsme se rozhodli v prosinci sobotní otvírací dobu prodloužit. Prosím, rezervujte místa včas. Budeme mít otevřeno i v sobotu 24. prosince,
Vzhledem k velkému zájmu jsme se rozhodli v prosinci sobotní otvírací dobu prodloužit. Prosím, rezervujte místa včas. Budeme mít otevřeno i v sobotu 24. prosince,
Nový ročník Beaujolais se otvírá letos 17. listopadu. Pro tuto příležitost jsme také udělali speciální tříchodové menu. Tento den je ve Francii nazýván „den Beaujolais”
Realitní společnost Svoboda & Williams vydává Lifestylvého průvodce Prahou, který ocení i místní. V sekci věnující se gastronomii můžete najít zajímavé podniky, které stojí za
Na konci léta proběhl 13. ročník nejznámější soutěže ovocných destilátů v naší zemi – Jelínkův vizovický košt. Palírna opět zabodovala. Získali jsme 2. místo v kategorii jablkovic,
Do letošího poměrně květnatého menu jsme kromě tradičních tří chodů museli přidat jeden navíc. Můžete si tak pochutnat na jednom z netradičních beef cuts z pro
Gout de France / Good France je akcí, kterou pořádá Francie a zastřešují ji její ambasády po celém světe. Společně s námi tak první jarní
Již tradičně nový ročník Beaujolais můžete přivítat s námi. Na jeho otevírání 16. listopadu jsme připravili jídla hodné tohoto výjimečného dne. V nabídce máme dva
„Když se před třiadvaceti lety otevřela v Praze na Vinohradech restaurace Bílá kráva, byl to vpravdě pionýrský počin.“ … „do té doby si totiž nemohli nikde
S restaurací je spojena Palírna Radlík. Po opakovaných úspěších na vizovickém Trnkobraní a Floře košt Olomouc jsme našli odvahu prezentovat naše destiláty i ve světové
Jubilejní X. ročník Grand Restaurant Festivalu (15.1. – 28. 2. 2019) se nese v duchu pocty velikánovi světového umění a vědy – Leonardu da Vinci
Restaurace
Kontakty