Do letošího poměrně květnatého menu jsme kromě tradičních tří chodů museli přidat jeden navíc. Můžete si tak pochutnat na jednom z netradičních beef cuts z pro nás typického hovězího plemene Charolais, jehněčím z našeho chovu, žabích stehýnkách nebo tataráčku z chobotnice a i dalších delikatesách.
GRAND RESTAURANT FESTIVAL MENU
-
- ŽABÍ STEHÝNKA
– Žabí stehýnka s polentou s chia semínky a estragonovou omáčkou - CHOBOTNICE A TORO TONNATO
– Tataráček z chobotnice sypaný prachem z mořských ryb ze Srí Lanky s fenyklovým salátkem a omáčkou teriyaki.
– Vyzrálý váleček charolais s dipem z tuňáka v domácí majonéze, kapary a ančovičky, listový salátek - 7 HODIN TAŽENÉ JEHNĚČÍ, RESTOVANÁ JEHNĚČÍ JATÝRKA, CELEROVÉ PYRÉ, FÍKY A KUSTOVNICE ČÍNSKÁ
– Ochutnáte jehněčí z naší vlastní farmy v Myštěvsi, je voňavé a šťavnaté - SKIRT STEAK CHAROLAIS, KAKAOVO-MEDOVÁ DEMI-GLACE, PEČENÝ KVĚTÁK, GLAZÍROVANÁ ČERVENÁ ŘEPA
– Grilovaná hovězí oponka, omáčka z kakaových bobů s naším medem a bylinkami, červená řepa marinovaná v balzamické redukci, květák, francouzské brambory grenaille. - VÍNA
Předkrmy doprovodí Argentinské bílé víno Torontes, k hlavnímu chodu budeme podávat francouzské víno Cabernet sauvignon Pech Notre Dame
- ŽABÍ STEHÝNKA