Naše vínovice obsadily první i druhé místo ve své kategorii a jablkovice se umístila na druhém místě. Navíc naše vínovice byla oceněna jako druhý nejlepší destilát ze všech 940 degustačních vzorků. Máme z toho radost.
V knize Dominika Jamese – Prague Cuisine najdete i nás
Těší nás, že jsme byli zařazeni do exkluzivního výběru nejlepších pražských gastronomických podniků v knize Dominika Jamese - Prague Cuisine.
Úspěšnou vykročení jsme jí popřáli při křtu v Restauraci La Bottega.
V restauraci U bílé krávy můžete ochutnat steaky z uzrálého masa mladých pastevně odchovan
Charolais - z pastvy až ke steaku
V restauraci U bílé krávy můžete ochutnat steaky z uzrálého masa mladých pastevně odchovaných býků plemene Charolais
Přehlídka plemených býků na naší plemenářské stanici v Hradištku
Je zajímavé sledovat rozdílnosti mezi jednotlivými plemeny mastného skotu, kterým je čím dál tím více věnována pozornost v gastronomii.
Na plemenářské stanici jsou šlechtěni býci různých plemen skotu. Pro restauraci jsme si vybrali plemeno Charolais, které Francouzi pokládají za svůj národní poklad. Charolaiští býci jsou chováni spolupracujícími chovateli, takže o nich víme téměř vše.
Bagety z Bílé krávy chutnají i ovcím na naší farmě.
Ovce na naší farmě
Bagety z Bílé krávy chutnají i ovcím na naší farmě.
Kromě restaurace provozujeme i malý ovocný lihovar. Naše pravé ovocné destiláty může ochutn
Ocenění naší palírny - Flora Olomouc
Kromě restaurace provozujeme i malý ovocný lihovar. Přijďte je k nám ochutnat.
V Bílé krávě můžete vyzkoušet efekty, které v gastronomii umožňuje práce s tekutým dusí
Vaření s dusíkem v Bílé krávě
V Bílé krávě můžete vyzkoušet efekty, které v gastronomii umožňuje práce s tekutým dusíkem studeným minus 196°C.