Vše o hovězím mase s řízenou degustací


Již od svého založení v roce 1995 se prostřednictvím restaurace aktivně věnujeme  rozvoji a propagaci kvalitního hovězího masa u nás. O naše zkušenosti bychom se s Vámi rádi podělili.
  • Degustace proběhne v úterý 17. listopadu od 12:30 až přibližně 15:30.


Bez názvu-1Degustace hovězího masa proběhne pod vedením Ing. Zdeňka Musila, majitele restaurace a odborníka na chov masných plemen, šlechtění skotu, zpracování  a úpravy hovězího masa. Gastronomickou část vytvořila vedoucí restaurace Víťa Bajčanová se svým kolektivem.

Ochutnáte 10 degustačních porcí snoubených s odpovídajícím vínem, porovnáte steaky z různých partií a z několika plemen, seznámíte se s brasírovaným – pomalu dušeným hovězím i s masem připraveným metodou sous vide.

Dozvíte se o masných plemenech, o jejich chovu a gastronomických rozdílech mezi nimi, o zrání a bourání masa, jakož i o jeho optimální přípravě. Vyjasníte si názvy jednotlivých steaků a rozdíly mezi nimi.

 

 

  • Cena degustace: 850 Kč
  • Akce je nyní plně obsazena, rádi bychom Vám nabídli možnost předběžné registrace na její opakování.
  • Bude pak přednostně upozorněni, abyste měli jistotu, že si budete moci rezervovat místa včas.

tlačítko_3

 



Zpět na seznam novinek