Máme mořské ježky na Grand Restaurant Festival

Máme mořské ježky na Grand Restaurant Festival

Dnes nám přijela speciální zásilka mořkých ježků, ze kterých bude připravený předkrm v menu servírované v rámci Grand Restaurant Festivalu. - Celý příspěvek...
Top10 Luxus a Top100 v ČR v anketě Mattoni restaurace roku

Top10 Luxus a Top100 v ČR v anketě Mattoni restaurace roku

Děkujeme za hodnocení restaurace našími hosty v anketě Mattoni restaurace roku. - Celý příspěvek...
Husobraní U Bílé krávy

Husobraní U Bílé krávy

Podzimní  husí menu z hus z našeho volného chovu v Myštěvsi, u nás můžete ochutnat až do půlky listopadu. - Celý příspěvek...
Beaujolais Noveau příchází

Beaujolais Noveau příchází

Beaujolais Noveau můžete společně s námi ppřivítat 20. 11. v Bílé krávě. - Celý příspěvek...
Menu Grand Restaurant Festival 2014

Menu Grand Restaurant Festival 2014

Rádi bychom Vám představili naše menu speciálně připravené pro Grand Restaurant Festival. Mezi účastníky festivalu byly vybrány nejlepší a nejzajímavější restaurace  z Maurerova výběru Grand Restaurant, které budou vařit od 15.1. do 28.2. festivalové menu. Naše Grand Restaurant Festival menu
- Celý příspěvek...
Ocenění palírny Jílové – Radlík

Ocenění palírny Jílové – Radlík

Rádi bychom se pochlubili, naše palírna Jílové-Radlík získala cenu Unie destilatérů za nejlepší kolekci destilátů na 2. Pražském koštu ovocných destilátů. Vybrané druhy můžete ochutnat v restauraci. - Celý příspěvek...
Sezóna jehněčího z našeho chovu začíná

Sezóna jehněčího z našeho chovu začíná

V přechodné nabídce najdete, jak pečené jehněčí, tak i jehněčí svíčkovou a karé na grilu. Nezapomenutelná chuť  našich bio jehňat - Celý příspěvek...
Publikováno | Autor: Vita Bajcanova | Napsat komentář