Vyrazili jsme sbírat víno na Burgunské vinice

Vyrazili jsme sbírat víno na Burgunské vinice

Francouzský venkov má své kouzlo. Obzvláště ten Burgunský, kde jsou vinice na každém druhém kopci, a na konci léta se sklízí vydatná úroda. Letos jsem se rozhodla zajet přímo do centra dění a okusit život sběrače hroznů. Musím přiznat, je to pěkná dřina. - Celý příspěvek...
Naše pálenky vyhrály ve Vizovicích

Naše pálenky vyhrály ve Vizovicích

  • Na konci léta proběhl 13. ročník nejznámější soutěže ovocných destilátů v naší zemi - Jelínkův vizovický košt. Palírna opět zabodovala.
  • Získali jsme 2. místo v kategorii jablkovic, 1. i 2. místo v kategorii vínovic. Navíc vínovice v celkovém pořadí (940 vzorů) skončila na 2. místě.
- Celý příspěvek...
U nás čepujeme pivo Otakar 11° z Měšťanského pivovaru v Poličce

U nás čepujeme pivo Otakar 11° z Měšťanského pivovaru v Poličce

Otakar je světlý ležák vyráběný z žateckého chmele. Pivo není pasterizované a má svou typickou lahodnou chuť. - Celý příspěvek...
V knize Dominika Jamese – Prague Cuisine najdete i nás

V knize Dominika Jamese – Prague Cuisine najdete i nás

Těší nás, že jsme byli zařazeni do exkluzivního výběru nejlepších pražských gastronomických podniků v knize Dominika Jamese - Prague Cuisine. Úspěšnou vykročení jsme jí popřáli při křtu v Restauraci La Bottega. - Celý příspěvek...
Cestujeme za jídlem a inspirací

Cestujeme za jídlem a inspirací

Pro další inspiraci jsme se zúčastnili kulinářského zájezdu s manželi Maurerovými a jejich dcerou Aničkou do gastronomicky proslulého Katalánska. Navštívili jsme dvě dvouhvězdičkové Michelinské restaurace, tapas bary, běžné i luxusní restaurace. Objevovali jsme prvky tradiční i molekulární kuchyně. - Celý příspěvek...
Týden Francie – French Taste Trail

Týden Francie – French Taste Trail

Restaurace se účastní oslav týdne Francie pořádaných Francouzskou ambasádou v Praze. - Celý příspěvek...
Pavouček – Spider steak (Araignées steak)

Pavouček – Spider steak (Araignées steak)

Jsme zřejmě jediná restaurace v Praze, která nabízí tento speciální beef cut. Araignées steak (Spider Steak) neboli česky Pavouček nese své jméno díky jeho maramorování, které připomíná pavoučí síť. - Celý příspěvek...
Sasanky na talíři

Sasanky na talíři

Sasanky jsou jedinečnou specialitou, kterou na menu naleznete snad jen u nás. - Celý příspěvek...
Ocenění Certificate of Excelence od TripAdvisoru

Ocenění Certificate of Excelence od TripAdvisoru

Restaurace Bílá kráva byla oceněna na stránkách nezávislého celosvětového turistického portálu TripAdvisor, kde získala prestižní ocenění Certificate of Excellence. Na největším světovém portálu svého druhu jsme se zařadili mezi deset procent nejlépe hodnocených pražských restaurací. Prestižní ocenění Certificate of Excellence, udílené letos popáté, získala restaurace díky stabilně velmi pozitivnímu hodnocení od našich hostů, za což bychom Vám rádi poděkovali. - Celý příspěvek...
Grand Restaurant Festival Menu

Grand Restaurant Festival Menu

  • V rámci Grand Restaurant Festivalu jsme pro Vás připravili tříchodové menu
  • Na uvítání a na povzbuzení chuti Vám nabídneme esenci z bylinek s medem z našeho včelařství v Jedlové nebo pálenku z naší pěstitelské pálenice Jílové Radlík.
- Celý příspěvek...