Podporujeme nový projekt anglické outdoorové školky na Vyšehradě

Podporujeme nový projekt anglické outdoorové školky na Vyšehradě

Rozhodli jsme se podpořit tento sympatický projekt, protože myslíme i na další generace. Vyšehrad Monsters je neziskovou organizací, která otevřela v Praze první anglickou outdoorovou školku, lesní školku zasazenou cíleně do prostředí velkoměsta, kde se děti tak trochu mimochodem naučí i anglicky. - Celý příspěvek...
Natáčeli jsem pro Český rozhlas nové díly pořadu Pochotky na talíři

Natáčeli jsem pro Český rozhlas nové díly pořadu Pochotky na talíři

O jídle také rádi mluvíme. Včera se šéfkuchařkou Víťou Bajčanovou natáčel Český rozhlas nové díly pořadu Pochoutky na talíři moderovaném Naďou Konvaliknovou a Patrikem Rozehnalem. Jako hosté pořadu byly pozvány Alena Mihulová a Ivanka Devátá. Zajímavá zkušenost:) V galerii je i pár fotek z natáčení - Celý příspěvek...
Ochutnávali jsme vína s mistrem světa sommeliérů Sergem Dubs

Ochutnávali jsme vína s mistrem světa sommeliérů Sergem Dubs

Učit se od takového mistra je radost obzvlášť, když se k tomu ochutnává víno. Pro vinný lístek máme zas pár nových inspirací. - Celý příspěvek...
Menu Goût de France / Good France

Menu Goût de France / Good France

Goût de France / Good France je celosvětovým festivalem francouzské gastronomie. Francouzské delikatesy bude v pondělí 21. března svým hostům nabízet více než 1600 restaurací ve 150 zemích pěti kontinentů. Bílá kráva společně s dalšími  deseti restauracemi byla vybrána francouzskou ambasádou do letošního letošního ročníku.

Pro tuto příležitost jsme připravili speciální šestichodové menu.

- Celý příspěvek...
Vyšel o nás článek – V Bílé krávě „Víme, co jíme, už dvacet let“

Vyšel o nás článek – V Bílé krávě „Víme, co jíme, už dvacet let“

V páteční magazínu deníku Právo vyšel článek o naší restauraci. V něm se, kromě jiného, dozvíte více o historii, vzniku restaurace a našem přístupu ke gastronimii. - Celý příspěvek...
Grand Restaurant Festival Menu

Grand Restaurant Festival Menu

Již tradičně se účastníme této bezesporu největší gastronomické události příštích měsíců. Připravili jsme pro Vás lákavé menu a i pár věcí navíc. - Celý příspěvek...
Vánoční dárkové poukazy

Vánoční dárkové poukazy

Připravili jsem pro Vás vánoční edici dárkových poukazů. Můžete si jej objednat, dozajista potěší. - Celý příspěvek...
Vítání nového ročníku Beaujolais ve čtvrtek 19. listopadu

Vítání nového ročníku Beaujolais ve čtvrtek 19. listopadu

Třetí čtvrtek v listopadu se tradičně po celém světě otevírá Beaujolais Nouveau. Můžete jej přivítat společně s námi. Pro tuto příležitost jsme připravili Zadělávaný jehněčí kořínek z jehňat z našeho chovu.   - Celý příspěvek...
Svatomartinské husy z naší farmy

Svatomartinské husy z naší farmy

U nás můžete ochutnat klasické Svatomartinské menu z hus, které doslova známe od vajíčka, a mladá vína od Libora Veverky a z vinařství Sedlák. - Celý příspěvek...