Goût de / Good France – 21. března u nás

Goût de / Good France – 21. března u nás

Byli jsem vybráni francouzskou ambasádou k účasti na dnu oslavy francouzské gastronomie Goût de / Good France. V první jarní den 21. března 2016 se 1000 šéfkuchařů 5 kontinentů zapojí do projektu Goût de / Good France, pořádaného ve spolupráci s francouzským Ministerstvem zahraničních věcí a mezinárodního rozvoje, aby vzdali hold francouzské kuchyni a stolování v příjemné a družné atmosféře.

K účasti na této slavnostní akci jsou zváni šéfkuchaři z celého světa působící v restauracích s nejvybranější gastronomií, ale i v kvalitních bistrech.

- Celý příspěvek...
Press – article about our restaurant plus recipe in Exclusive magazine (Czech version)

Press – article about our restaurant plus recipe in Exclusive magazine (Czech version)

V aktuálním vydání (leden 2017) časopisu se můžete dočíst více o našem přístupu, inspiracích a podělili jsme se i o pár receptů. - Celý příspěvek...
Grand Restaurant Festival menu 2017

Grand Restaurant Festival menu 2017

I letos se účastníme tohoto svátku gastronomie. Dle ohlasů hostů jsme připravili originální menu. V menu najdete vše, co je pro nás typické - steaky z uzrálého masa mladých býků plemene Charolais, jehněčí z našeho chovu a pokud budete chuť, tak si navíc můžete dát i pravý ovocný destilát z naší palírny. - Celý příspěvek...
Vítání Beaujoalis Nouveau 17. listopadu speciálním poledním menu

Vítání Beaujoalis Nouveau 17. listopadu speciálním poledním menu

  • Již tradičně nový ročník Beaujolais můžete přivítat s námi. Na jeho otevírání 17. listopadu jsme si připravili tříchodové polední menu hodné tohoto vyjímečného dne.
  • V nabídce máme Beaujolais Nouveau od pěti vinařů, takže můžete s chutí zkoumat a porovnávat, jaké to letošní Beaujolais vlastně bude.
Polední Beaujolais Nouveau Menu – 17. listopadu (ideálně objednejte s rezervací)
  • Husí paštika s plátkem foie-gras, kdoulové pyré
  • Půlka holouběte s kaštanovou nádivkou
  • Beef Bourguignon, dýňová croguette
  • Celé menu: 490, - Kč
V nabídce máme Beaujolais Nouveau od pěti vinařů.
  • Beaujolais Village 0,7 l (červené nebo růžové) … 390,- Kč
  • Sklenička 0,15 l … 85,- Kč
- Celý příspěvek...
Nová podzimní nabídka do konce září – Tataráky nebo jehněčí ragú

Nová podzimní nabídka do konce září – Tataráky nebo jehněčí ragú

Na druhou polovinu září jsme si připravili nabídku, která Vás příjemně připraví na přicházející podzim.
  • V menu kromě jiného můžete ochutnat duo tataráků jeden s rajčaty a kapary a druhý s lanýžovým olejem, bylinkami a šalotkou (160,- Kč).
  • Nebo  ragú z jehněčího z našeho chovu v Myštěvsi v podzimním ladění se švestkami, dýní, mandlemi a bílým vínem (280,- Kč).
Celé podzimní menu najdete v naší nové sezónní nabídce - Celý příspěvek...
Prodáváme med z našeho včelařství v Jedlové

Prodáváme med z našeho včelařství v Jedlové

V restauraci používáme výhradně med z našeho včelařství v Jedlové. Kromě toho, že ho můžete u nás ochutnat například v čaji, tak si ho můžete koupit domů a jíst ho každý den.   - Celý příspěvek...
Restaurace je klimatizována, jak jinak

Restaurace je klimatizována, jak jinak

K nám se v létě můžete přijít i trochu ochladit. Restaurace je celá klimatizovaná na pro Středoevropana příjemnou teplotu. - Celý příspěvek...
Podporujeme nový projekt anglické outdoorové školky na Vyšehradě

Podporujeme nový projekt anglické outdoorové školky na Vyšehradě

Rozhodli jsme se podpořit tento sympatický projekt, protože myslíme i na další generace. Vyšehrad Monsters je neziskovou organizací, která otevřela v Praze první anglickou outdoorovou školku, lesní školku zasazenou cíleně do prostředí velkoměsta, kde se děti tak trochu mimochodem naučí i anglicky. - Celý příspěvek...
Natáčeli jsem pro Český rozhlas nové díly pořadu Pochotky na talíři

Natáčeli jsem pro Český rozhlas nové díly pořadu Pochotky na talíři

O jídle také rádi mluvíme. Včera se šéfkuchařkou Víťou Bajčanovou natáčel Český rozhlas nové díly pořadu Pochoutky na talíři moderovaném Naďou Konvaliknovou a Patrikem Rozehnalem. Jako hosté pořadu byly pozvány Alena Mihulová a Ivanka Devátá. Zajímavá zkušenost:) V galerii je i pár fotek z natáčení - Celý příspěvek...
Ochutnávali jsme vína s mistrem světa sommeliérů Sergem Dubs

Ochutnávali jsme vína s mistrem světa sommeliérů Sergem Dubs

Učit se od takového mistra je radost obzvlášť, když se k tomu ochutnává víno. Pro vinný lístek máme zas pár nových inspirací. - Celý příspěvek...