Rozhovor s naší šéfkuchařkou Víťou Bajčanovou

Rozhovor s naší šéfkuchařkou Víťou Bajčanovou

Mezi šéfkuchaři pohybujících se ve vysoké gastronimii  najde jen velice málo žen. V rozhovoru na téma "Úspěšným šéfkuchařem může být i žena" se dozvíte, proč tomu tak může být a taky více o nás. - Celý příspěvek...
Článek o nás v časopise Masooo

Článek o nás v časopise Masooo

V časopise najdete článek o nás hned na začátku mezi DOBRÝMI ZPRÁVAMI. Na fotce je vidět s jakou pečlivostí Petr Lom porcuje uzrálou Charolskou zadní čtvrť na jednotlivé svaly. - Celý příspěvek...
Goût de / Good France menu

Goût de / Good France menu

Goût de France / Good France je akcí, kterou pořádá Francie a zastřešijí její ambasády po celém světe. V České republice bylo vybráno pouze 16 restaurací, které se této akce budou účastnit. První jarní den (21. března) společně s 2000 šéfkuchaři z 5 kontinentů budeme servírovat menu na oslavu francouzské gastronomie.  
Předkrm:
  • Carpaccio – marinované plátky hovězí svíčkové s domácím bazalkovým pestem, rukolou a kapary, parmigiano reggiano
  • Polévka Pot au Feu – zelenina a různé části hovězího v silném vývaru.
Hlavní chod:
  • Žabí stehýnka s feniklovým pyré a omáčkou demi glace
  • Výběr steaků z plemene Charolais, gratinovaný brambor, ratatouille, burgundská šalotková omáčka se zkaramelizovanou šalotkou a vínem
Výběr sýrů:
  • Výběr francouzských sýrů
Dezert:
  • Uzrálý pravý ovocný destilát z naší palírny Radlík – Hruškovice z dubového sudu
  • Tvarohová zmrzlina připravená přímo u vašeho stolu pomocí tekutého dusíku.
Cena menu:
990,-Kč - Celý příspěvek...
Goût de / Good France – 21. března u nás

Goût de / Good France – 21. března u nás

Byli jsem vybráni francouzskou ambasádou k účasti na dnu oslavy francouzské gastronomie Goût de / Good France. V první jarní den 21. března 2016 se 1000 šéfkuchařů 5 kontinentů zapojí do projektu Goût de / Good France, pořádaného ve spolupráci s francouzským Ministerstvem zahraničních věcí a mezinárodního rozvoje, aby vzdali hold francouzské kuchyni a stolování v příjemné a družné atmosféře.

K účasti na této slavnostní akci jsou zváni šéfkuchaři z celého světa působící v restauracích s nejvybranější gastronomií, ale i v kvalitních bistrech.

- Celý příspěvek...
Press – article about our restaurant plus recipe in Exclusive magazine (Czech version)

Press – article about our restaurant plus recipe in Exclusive magazine (Czech version)

V aktuálním vydání (leden 2017) časopisu se můžete dočíst více o našem přístupu, inspiracích a podělili jsme se i o pár receptů. - Celý příspěvek...
Grand Restaurant Festival menu 2017

Grand Restaurant Festival menu 2017

I letos se účastníme tohoto svátku gastronomie. Dle ohlasů hostů jsme připravili originální menu. V menu najdete vše, co je pro nás typické - steaky z uzrálého masa mladých býků plemene Charolais, jehněčí z našeho chovu a pokud budete chuť, tak si navíc můžete dát i pravý ovocný destilát z naší palírny. - Celý příspěvek...
Vítání Beaujoalis Nouveau 17. listopadu speciálním poledním menu

Vítání Beaujoalis Nouveau 17. listopadu speciálním poledním menu

  • Již tradičně nový ročník Beaujolais můžete přivítat s námi. Na jeho otevírání 17. listopadu jsme si připravili tříchodové polední menu hodné tohoto vyjímečného dne.
  • V nabídce máme Beaujolais Nouveau od pěti vinařů, takže můžete s chutí zkoumat a porovnávat, jaké to letošní Beaujolais vlastně bude.
Polední Beaujolais Nouveau Menu – 17. listopadu (ideálně objednejte s rezervací)
  • Husí paštika s plátkem foie-gras, kdoulové pyré
  • Půlka holouběte s kaštanovou nádivkou
  • Beef Bourguignon, dýňová croguette
  • Celé menu: 490, - Kč
V nabídce máme Beaujolais Nouveau od pěti vinařů.
  • Beaujolais Village 0,7 l (červené nebo růžové) … 390,- Kč
  • Sklenička 0,15 l … 85,- Kč
- Celý příspěvek...
Nová podzimní nabídka do konce září – Tataráky nebo jehněčí ragú

Nová podzimní nabídka do konce září – Tataráky nebo jehněčí ragú

Na druhou polovinu září jsme si připravili nabídku, která Vás příjemně připraví na přicházející podzim.
  • V menu kromě jiného můžete ochutnat duo tataráků jeden s rajčaty a kapary a druhý s lanýžovým olejem, bylinkami a šalotkou (160,- Kč).
  • Nebo  ragú z jehněčího z našeho chovu v Myštěvsi v podzimním ladění se švestkami, dýní, mandlemi a bílým vínem (280,- Kč).
Celé podzimní menu najdete v naší nové sezónní nabídce - Celý příspěvek...
Prodáváme med z našeho včelařství v Jedlové

Prodáváme med z našeho včelařství v Jedlové

V restauraci používáme výhradně med z našeho včelařství v Jedlové. Kromě toho, že ho můžete u nás ochutnat například v čaji, tak si ho můžete koupit domů a jíst ho každý den.   - Celý příspěvek...
Restaurace je klimatizována, jak jinak

Restaurace je klimatizována, jak jinak

K nám se v létě můžete přijít i trochu ochladit. Restaurace je celá klimatizovaná na pro Středoevropana příjemnou teplotu. - Celý příspěvek...