Grand Restaurant Festival menu 2017


I letos se účastníme tohoto svátku gastronomie. Dle ohlasů hostů jsme připravili originální menu. V menu najdete vše, co je pro nás typické - steaky z uzrálého masa mladých býků plemene Charolais, jehněčí z našeho chovu a pokud budete chuť, tak si navíc můžete dát i pravý ovocný destilát z naší palírny.

Grand Restaurant Menu – 2017

  • Polévka Pot-au-feu, tatarák s lanýžem, pastrami z kachních žaludků, fermentovaná zelenina
  • Jehněčí z Myštěvse, kaštany, švestky, dýně, brambory
  • Rumpsteak Charolais, kapustičky, černý kořen, grenaille, batáty, foie gras
  • Každý chod doprovodí víno z jihu Francie vinařství Badet Clément: Assemblage Grenache blanc a Sauvignon blanc, Grenache Rosé, Grenache Noir.
  • Navíc jsme připravili speciální nabídku desertů pro účastníky Grand Restaurant Festivalu

 



Zpět na seznam novinek