Menu Grand Restaurant Festival 2014


Rádi bychom Vám představili naše menu speciálně připravené pro Grand Restaurant Festival. Mezi účastníky festivalu byly vybrány nejlepší a nejzajímavější restaurace  z Maurerova výběru Grand Restaurant, které budou vařit od 15.1. do 28.2. festivalové menu. Naše Grand Restaurant Festival menu


Na zahřátí při uvítání jsme pro každého nachystali doušek ovocné pálenky s medem a limetkou z naší palírny Jílové Radlík a včelařství v Jedlové

  • Račí ocásky s bazalkovým pestem a rakytníkovou majonézou, zdobené včelím pylem a šneci v tempuře z červené řepy nakládaní v bylinkách a podávaní v rukolovém trávníčku s limetkovým glace
  • Od hlavy až k ocasu – Líčka, hřbet a oháňka z mladých pastevně odchovaných býků brasírované při nízké teplotě metodou simmering podávané  v silné omáčce s ryzcem pravým a s  jemným bramborovým pyré ochuceným francouzskou hrubozrnnou hořčicí;
  • Výběr charolských steaků – Onglet (hanger steak), rumpsteak, faux fillet sirloin steak) z uzrálého masa mladých býků charolais připravené na lávovém grilu s rozmarýnovými bramborami grenaile a burgundským šalotkovým glacé
  • Součástí menu jsou nápoje:  2x 0,125 l vína nebo 0,3 l piva ; 0,33 l přírodní minerální vody nebo pramenité vody

Menu je možné objednat zde



Zpět na seznam novinek