Grand Restaurant Festival Menu


  • V rámci Grand Restaurant Festivalu jsme pro Vás připravili tříchodové menu
  • Na uvítání a na povzbuzení chuti Vám nabídneme esenci z bylinek s medem z našeho včelařství v Jedlové nebo pálenku z naší pěstitelské pálenice Jílové Radlík.


kompozice_2Prvním chodem bude jídlo inspirované cestou po Sicílii a již pozapomenutou gastronomií.

  • Mořský ježek s kaviárovou pěnou, Mousse foie gras, Šneci v krémové polévce s bylinkami

Máme vlastní chov ovcí masného plemene Suffolk. Jehněčí z našeho chovu můžete ochutnat v roládě připravené s kaštany a švestkou naloženou v brandy z naší pálenice v Jílové Radlík.

  • Jehněčí roláda s kaštanovou nádivkou, celerovo petrželové pyré a rozmarýnová demi glace

Restaurace se již téměř 20 let specializuje na kvalitní hovězí maso mastného plemene Charolais. Byli jsme první v České republice, kdo nabízel steaky z masa měsíc uzrálého v celých čtvrtích suchým způsobem. Dbáme na pastevní odchov a bezstresovou porážku zvířat. Proto v menu nemůže chybět hovězí. Porovnávat chuť steaků z různých partií můžete v posledním chodu menu.

  • Variace steaků z uzrálého hovězího Charolais, brambory grenaile s artyčoky a šalotkovou demi glace

K předkrmu bude servírován lehký Sauvignon Blanc a k hlavnímu chodu budeme podáván Merlot. Obě vína jsou z francouzské oblasti Languedoc.

Cena celého menu v rámci Grand Restaurant Festivalu je 600 Kč.

Menu si můžete objednat na stránkách festivalu www.grandrestaurantfestival.cz/restaurace-detail/u-bile-kravy

Přejeme dobrou chuť



Zpět na seznam novinek