Goût de / Good France – 21. března u nás


Byli jsem vybráni francouzskou ambasádou k účasti na dnu oslavy francouzské gastronomie Goût de / Good France. V první jarní den 21. března 2016 se 1000 šéfkuchařů 5 kontinentů zapojí do projektu Goût de / Good France, pořádaného ve spolupráci s francouzským Ministerstvem zahraničních věcí a mezinárodního rozvoje, aby vzdali hold francouzské kuchyni a stolování v příjemné a družné atmosféře.

K účasti na této slavnostní akci jsou zváni šéfkuchaři z celého světa působící v restauracích s nejvybranější gastronomií, ale i v kvalitních bistrech.



Pro tuto příležitost jsme připravili následující menu:

Předkrm:

  • Carpaccio – marinované plátky hovězí svíčkové s domácím bazalkovým pestem, rukolou a kapary, parmigiano reggiano
  • Polévka Pot au Feu – zelenina a různé části hovězího v silném vývaru.

Hlavní chod:

  • Žabí stehýnka s feniklovým pyré a omáčkou demi glace
  • Výběr steaků z plemene Charolais, gratinovaný brambor, ratatouille, burgundská šalotková omáčka se zkaramelizovanou šalotkou a vínem

Výběr sýrů:

  • Výběr francouzských sýrů

Dezert:

  • Uzrálý pravý ovocný destilát z naší palírny Radlík – Hruškovice z dubového sudu
  • Tvarohová zmrzlina připravená přímo u vašeho stolu pomocí tekutého dusíku.

Cena menu :
990,-Kč

*Prosím, pokud si budete chtít objednat menu, napište poznámku do rezervace.

Děkujeme



Zpět na seznam novinek