Goût de / Good France – 21. March in our restaurant


We were selected by French embassy to participate in Goût de / Good France. On 21st March, over 2000 retaurants in 150 countries will participate in the event to celebrate French gastronomy.

Pro tuto příležitost jsme připravili následující menu:

Předkrm:

  • Carpaccio – marinované plátky hovězí svíčkové s domácím bazalkovým pestem, rukolou a kapary, parmigiano reggiano
  • Polévka Pot au Feu – zelenina a různé části hovězího v silném vývaru.

Hlavní chod:

  • Žabí stehýnka s feniklovým pyré a omáčkou demi glace
  • Výběr steaků z plemene Charolais, gratinovaný brambor, ratatouille, burgundská šalotková omáčka se zkaramelizovanou šalotkou a vínem

Výběr sýrů:

  • Výběr francouzských sýrů

Dezert:

  • Uzrálý pravý ovocný destilát z naší palírny Radlík – Hruškovice z dubového sudu
  • Tvarohová zmrzlina připravená přímo u vašeho stolu pomocí tekutého dusíku.

Cena menu :
990,-Kč

*Prosím, pokud si budete chtít objednat menu, napište poznámku do rezervace.

Děkujeme



Back to listing